812 felhasználó / 448 vendég
Én is szeretnék egy babanaplót Bejelentkezek a babanaplómhoz

Az egyik legnagyobb boldogság, ha kisbaba érkezik a családba. Mindenki szeretné megörökíteni gyermeke fejlődésének fontosabb állomásait, a sok szívderítő feledhetetlen pillanatot. Erre szolgálnak napjainkban a babanaplók.

A Digitális Babanaplóban megtalálható minden, ami egy könyv formájú babanaplóban, és mégis több lehetőséget foglal magában annál. A könyv alapú babanaplók legnagyobb hátránya a kötöttsége, korlátozott tartalma. A Digitális Babanaplóban a témák tetszés szerint változtathatók: bővíthetők és törölhetők az előre beállított témakörök. A programunk további előnye, hogy egyedivé varázsolhatod a naplód a különböző hátterekkel, stílusokkal.

A Babaadatok menüben vezetheted gyermeked személyes adatait, egészségügyi adataid (oltások, betegségek, fogacskák), fejlődési szakaszait, gyarapodási adatait, külső tulajdonságainak változásait. Ez az elektronikus babakönyv  évek múlva is a család emlékeit fogják képezni.

Minden kezdő anyukának fejtörést okoz, hogyan tartsa nyilván gyermeke étkezési szokásait, a néhány napos baba fejlődését, napirendjét, étkezését, majd a hozzátáplálás mozzanatait. Erre szolgálnak a tapasztalatból készült táplálkozási adatokra vonatkozó táblázatok. Nem kell többé mindenféle füzetbe jegyzetelni, itt minden nap be tudod írni ezeket a fontos adatokat, s bárhová utazol, mindig kéznél lesz. Az emlékkönyvünk  megkönnyíti a hétköznapokat.

A Babanapló menüben megörökítheted a várandóság mozzanatait, a születés, hazaérkezés részleteit, a családi ünnepek szép perceit, a sok-sok első pillanatot, a rengeteg kedvencet, a vicces és kevésbé vicces megnyilvánulásokat, a bölcsis és ovis emlékeket és még sok egyebet. Persze lehetőséget adtunk az apukák élményeinek is.

Segíthetsz ajánlásaiddal más anyukáknak: milyen kelengyét, termékeket válasszanak, neked melyek váltak be.


A Babakonyha témában vezetheted a kedvenc és még kipróbálásra váró recepteket.

Természetesen minden bejegyzéshez korlátlan mennyiségű fotót és videót tölthetsz fel.

Bárhol és bármikor internet közelben vagy, és a pici épp felfedez egy új dolgot a környezetében, valami vicceset csinál, vagy csak fel szeretnéd jegyezni a gondolataidat, érzéseidet, máris láss a babanaplód írásához, ugyanis az oldalt minden eszközön elérheted (telefon, laptop, tablet, PC)

A Digitális Babanapló alkalmas arra, hogy közösségek jöjjenek létre egy-egy kisbaba mindennapjainak megörökítése, naplója körül. Manapság a családok sokszor több száz kilométerre élnek egymástól. A nagyszülők, keresztszülők, rokonok és barátok ennek ellenére szeretnének részesei lenni a kicsi mindennapjainak. Erre ad lehetőséget a weboldalunk olyan formában, hogy választhatsz, mennyire teszed publikussá naplódat. Egy kattintással tehetsz bejegyzéseket nyilvánossá az oldalon és oszthatod meg a népszerű közösségi portálokon. Lehetőség van arra is, hogy csak az általad engedélyezett személyek tekintsék meg naplódat. Küldhetsz nekik hozzáférést, és ők is kérhetik tőled. A vendégeid minden Babanaplódban történt frissítésről értesítést kapnak emailben. Továbbá titkosíthatod teljesen az emlékkönyvedet , amikor csakis Te olvashatod azt.

Az emlékkönyv alkalmas arra, hogy kis baráti, családi közösségek éledjenek újra vagy alakuljanak újonnan.. A weboldalon számos közösségi teret alakítunk ki (játékok, chat, könyvajánló, programajánló, bolhapiac) s bízunk benne, hogy aktív használói élettel töltik meg, segítve tanácsokkal, praktikus ötletekkel, biztató szavakkal egymást.

Hogyan néz ki egy elktronikus emlékkönyv? Nézd meg Demo Dani naplóját.

Te is készíthetsz hasonlót gyermekednek, ha regisztrálsz! A regisztráció díjtalan!Ne feledd! A saját oldaladat közvetlenül így éred el: www.digitalisbabanaplo/választott_felhasználónév.

Kedves élményeket és kellemes naplóírást kívánunk!

Papp Petra Maja
2 éves
Boldog szülinapot!
Olivér napja van.

Boldog névnapot!

2017. november. 21
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Gondolatok
"Amíg kicsi voltam és okos és kedves és szép, mindig tudták, hogy kire hasonlítok... Amióta nagy vagyok és nyegle és idétlen, csak ülnek és sóhajtoznak, hogy kire ütött ez a gyerek."
Janikovszky Éva
Könyvajánló
Babafejlesztés - Játékos gyakorlatok

Részletek
Ha kérdésed van info[kukac]digitalisbabanaplo.hu
Kövess minket
Google+ Digitális Babanapló a Facebookon